Menu
Kerst / Veluwe

TOP 3: Super Kerstaanbiedingen voor het hele gezin op de Veluwe

kerst

Wilt u deze Kerst er nog even lekker tussenuit met gezin? Laat het drukke leven achter u en kom helemaal tot rust op de Veluwe. Samen genieten in een familiehotel of een gezellig vakantiepark met diverse faciliteiten voor jong en oud. Daarnaast zullen er heerlijke Kerstdiners voor u klaar staan om van te smullen! Heeft u nog plannen voor Kerst maar nog niets geboekt? Bekijk dan deze TOP 3 Super Kerstaanbiedingen op de Veluwe en wees er snel bij!

TOP 3: Kerst vieren op de Veluwe met het gezin

  • 3-daags Kerstarrangement op de Veluwe met Sportieve activiteiten en gezelligheid
    Met de kerstdagen heerlijk genieten op de Veluwe, overnachten in een Finse chalet, ’s avonds genieten van heerlijke kerstdiners, op 1e Kerstdag een gezellige winterwandeling over de Veluwe en een kerst high tea met aansluitende leuke activiteiten als klimmen, curlen en nog veel meer. Op 2e Kerstdag gaat u ’s morgens wildspotten en na het uitchecken geniet u nog lekker van een heerlijke Kerstbrunch.
  • Vier een onvergetelijke kerst! Kom 3 dagen genieten op de Veluwe
    Wilt u een onvergetelijke kerst en genieten op de Veluwe? Dan is deze 3-daagse Kerstaanbieding in een hotel op de Veluwe midden in de bossen absoluut de moeite waard om met uw gezin, familie of met z’n tweetjes door te brengen. Maak er een onbezorgde Kerst van!
  • Kerst in Familielodges vieren? Genieten met het hele gezin op de Veluwe
    Gezellig met het hele gezin genieten met de kerstdagen op de Veluwe en verblijven in mooie familielodges. Super leuk om met de kids lekker in de natuur te genieten en ook met de super leuke faciliteiten op het park hoeft niemand zich hier te vervelen. Boek een heerlijke kerst op de Veluwe!

Ga er even lekker tussenuit met het gezin en vier de Kerstdagen op de prachtige Veluwe!

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl