Menu
Oud & Nieuw / Veluwe

Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe met feestelijk Diner en Champagne

oud en nieuw arrangement op de veluwe

Feestelijk het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan? Boek dan dit Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe. Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op deze prachtige en sfeervolle locatie op de Veluwe in Nunspeet!

Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe

Geniet van dit mooie Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe inclusief een feestelijk diner, oliebollen en champagne en op nieuwjaarsdag een uitslapers ontbijtbuffet! Boek snel deze top aanbieding en geniet in deze sfeervolle hoeve in Nunspeet.

Het hotel

Een veelzijdig hotel op de Veluwe in Nunspeet waar u terecht kunt voor een nachtje weg tijdens de feestdagen. Het hotel beschikt over een sfeervol terras, brasserie en wijnbar. Voor de ontspanning kunt u gebruikmaken van het zwembad. Het verwarmde zwembad is elke dag geopend. Hotelgasten kunnen vrij gebruik maken van het zwembad. Er zijn handdoeken bij het zwembad aanwezig. U kunt uw zwembad bezoek uitbreiden met gebruik van de sauna. Bij het hotel kunt u gratis parkeren op het eigen parkeerterrein en op 4 minuten lopen ligt het station. Ook tijdens de jaarwisseling verwelkomen wij u graag met dit Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe!

Culinair genieten

Proeven doet u in de prachtige Brasserie14 waar we u laten genieten van een heerlijk oudjaarsdiner met zorgvuldig samengestelde gerechten met streekproducten. Kortom, tijdens dit Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe zal het u aan niets ontbreken!

Wilt u even frisse lucht halen en bijvoorbeeld een mooie winterwandeling maken? Het hotel is gelegen in één van mooiste regio’s van Nederland; de Veluwe. Hier duikt u de prachtige natuur in tijdens uw verblijf.

Boek dit mooie Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe met feestelijk Diner en Champagne!