Menu
Culinair / Veluwe

Culinair Wild arrangement op een landgoed op de Veluwe

diner

Het Wildseizoen is weer begonnen

Gek op Wild? Kom dan culinair genieten en geniet van een wildmenu op de Veluwe op dit prachtige landgoed. U verblijft 3 dagen dus naast culinair genieten kunt u ook heerlijk vertoeven op de Veluwe en misschien zelfs tijdens een wandeling wild spotten. 

Het landgoed

Dit 4-sterrenhotel is prachtig gelegen in het Gelderse dorpje Ellecom. Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van negen hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar. In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking.

Comfortabel overnachten

Wat de 2 persoonskamers betreft kan er een keuze gemaakt worden uit de typen Comfort (deels kunstkamers) en Comfort met balkon.

Alle kamers bevinden zich in de 2 bijgebouwen, welke te bereiken zijn via de kunstgang binnendoor.

Kom ook culinair genieten van dit heerlijke wildarrangement op de Veluwe!