Menu
Oud & Nieuw / Veluwe

Oud en Nieuw aanbieding op de Veluwe met Live muziek

oud en nieuw aanbieding op de veluwe met live muziek

Sfeervol het nieuwe jaar

Bent u op zoek naar een mooie locatie om spetterend het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze Oud en Nieuw aanbieding op de Veluwe met Live muziek! Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op deze prachtige en sfeervolle locatie.

Oud en Nieuw aanbieding op de Veluwe met Live muziek

Met deze fantastische Oud en Nieuw aanbieding op de Veluwe wordt het wel heel gezellig met de jaarwisseling. Geniet van een heerlijk verblijf in dit schitterende hotel, gelegen midden op de Veluwe. Ook zeer geschikt voor families met kinderen met gezellige Oudjaarsavond inclusief live muziek.

4-sterren Hotel

Het prachtige 4-sterren hotel is gesitueerd in een bosrijke omgeving en toch op steenworp afstand van Arnhem. In de nabije omgeving vindt u onder andere Burgers’ Zoo, Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller Muller Museum, het Openlucht Museum, Paleis het Loo en nog vele andere attracties welke de moeite waard zijn om een bezoek aan te brengen tijdens deze Oud en Nieuw aanbieding op de Veluwe met Live muziek.

Diverse faciliteiten

Het hotel biedt diverse uitstekende faciliteiten en beschikt over een restaurant, bar met terras en uitgebreide sportfaciliteiten zoals een zwembad, tennisbaan, sauna, fitness en zonnebank. Voor de jongere gasten is er een speelkamer.

Geniet van deze heerlijke Oud en Nieuw aanbieding op de Veluwe met Live muziek!