Menu
Golfen / Golfweekend / Veluwe

Golfarrangement op de Veluwe

golfarrangement op de veluwe

Golfarrangement op de Veluwe

Het ideale golfarrangement op de Veluwe voor golfliefhebbers die een sportieve uitdaging niet uit de weg gaan en ook willen ontspannen op een prachtig landgoed. U dineert, overnacht en ontbijt op het landgoed in Putten en gaat 2 dagen 9 holes golfen op een bijzondere golfbaan in Ermelo, gelegen op een kwartier rijden van het landgoed.

Het Landgoed

Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Tijdens het golfarrangement op de Veluwe overnacht u in een comfortabele kamer. Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. En de kamers bevinden zich verspreid over 4 hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur.

Unieke golfbaan: de 1e reversibel golfbaan van Europa

Deze unieke golfbaan in Ermelo is de 1e reversibel golfbaan van Europa. De golfbaan heeft een North Course en een South Course. Bij dit golfarrangement op de Veluwe speelt u in 2 dagen op beide banen een keer 9 holes.

De golfbaan beschikt over 10 greens en heeft een groot aantal extra afslagplaatsen. Daardoor kan de baan op 2 manieren worden gespeeld waardoor op slimme wijze 2 totaal verschillende 9-holes banen zijn gecreëerd. Dus zo loopt u de dag de North Course, aangeduid als de paarse route en u loopt de 2e dag 9 holes op de South Course, deze wordt aangeduid als de gouden route.

U heeft een GVB nodig om op deze golfbaan te golfen. Daarnaast is de golfbaan op zo’n kwartier rijden van het landgoed te vinden.

Overnachten op een landgoed in Putten en golfen in Ermelo, dat kan met dit mooie Golfarrangement op de Veluwe!

Bent u al eens op de Veluwe geweest? Bekijk dan eens deze mogelijkheden voor het Golfen in Gelderland.

Met sportieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl

vanenburg