Menu
Nachtje weg / Veluwe / Wandelen

2-daags Wandelarrangement op de Veluwe

2-daags wandelarrangement op de veluwe

Waarom wandelen?

Er zijn een aantal redenen waarom wandelen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan wandelen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens dit 2-daags wandelarrangement op de Veluwe geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

2-daags Wandelarrangement op de Veluwe

Vanuit dit hotel starten prachtige wandelroutes. Zij kennen de mooiste wandeltochten, die ze het liefst met u delen. Bent u wel eens bij het Veluwemeer geweest? Het meer ligt op 5 minuten van dit paviljoenhotel dus u bent er zo. Kom ook een nachtje genieten in dit knusse hotel en boek dit 2-daags wandelarrangement op de Veluwe!

Het hotel

Relaxen op de Veluwe. Bij ons wordt u wakker met het getjilp van de vogels. Ons hotel is een paviljoen hotel. Dit betekent dat ons hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loopt u door de bostuin naar het hoofdgebouw voor uw ontbijt, of wandelt u langs het zwembad naar onze sauna.

Tijdens uw 2-daags wandelarrangement op de Veluwe slaapt u bij ons in rust. Met fluitende vogels als u wakker wordt. Alle 91 kamers zijn daarom een goede keuze. U zoekt een accommodatie voor een grote groep? Onze Villa (15 personen) kan uw eigen villa zijn voor een weekend of midweek. Zeker weten dat uw groep aangenaam verrast is!

Culinair genieten

In ons restaurant de Veluwse Huyskamer lunch of dineert u met het gevoel van de voormalige boerderij. De oude balken, gerestaureerde staldeuren en ramen geven een warme en huiselijke sfeer tijdens jouw diner. Wij serveren gerechten met zoveel mogelijk producten uit de directe omgeving.

Na het diner borrelt u gezellig na bij de open haard in onze Hooibergbar. Klaar met uw wandeling? Drink een biertje van de tap met vrienden of familie. Met mooi weer zit u lekker op ons terras. Kortom, op en top genieten met dit 2-daags wandelarrangement op de Veluwe.

Overnacht in ons paviljoen hotel en geniet van dit 2-daags Wandelarrangement op de Veluwe!