Menu
Culinair / Kerst / Veluwe

Tafelgrillen met Kerst op de Veluwe

tafelgrillen met kerst op de veluwe

Kerst buiten de deur vieren

De afgelopen 1,5 tot 2 jaar heeft iedereen veel thuis gezeten. De muren zijn op ons afgekomen en we zijn er weer aan toe om even lekker buiten de deur te genieten. Heeft u geen zin om tijdens de Kerstdagen de keukenprins(es) uit te hangen voor de familie of vrienden? Dat is ook helemaal niet nodig. Vier Kerst lekker buiten de deur en laat u helemaal in de watten leggen zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Geniet samen met uw gezelschap van het lekkere eten tijdens het tafelgrillen met Kerst op de Veluwe!

Tafelgrillen met Kerst op de Veluwe

Op Eerste of Tweede Kerstdag kunt u samen met uw gezelschap genieten van heerlijke gerechten. Zo hoeft u zichzelf niet uit te sloven in de keuken. Kom tafelgrillen met Kerst op de Veluwe en boek er eventueel nog een uurtje bowlen bij. Natuurlijk is een Kerstdiner zonder dessert niet compleet dus ook dit zit erbij!

Het menu

Tijdens het tafelgrillen met Kerst op de Veluwe kunt u genieten van de volgende gerechten:

Voorgerecht combi:

  • rundercarpaccio, zalmcarpaccio, bietencarpacio

Tafelgril:

  • Hamburger, biefstuk, slavink, schnitzel, kophaas, filetlapje, gemarineerde kipfilet
  • Ui, courgette, champignon, paprika
  • Zalm, rundvlees, aardappel-ei salade
  • Stokbrood met kruidenboter, knoflooksaus en cocktailsaus
  • Frietjes met mayonaise

Nagerecht:

  • Crème brûlée

Natuurlijk is het gezellig met de kinderen aan tafel. Ook zij prikken een lekker hapje mee tijdens dit Tafelgrill arrangement tijdens de Kerstdagen. Frikandellen, knakworstjes en een kinderijsje ontbreken uiteraard niet! Dat wordt lekker smullen!

Kom lekker Tafelgrillen met Kerst op de Veluwe!