Menu
Dagje Uit Veluwe / Groepsuitjes veluwe / Veluwe

Site Tip: Veluwetours.nl

Bent u op zoek naar een leuke dagje uit op de Veluwe. Op de site Veluwetours.nl vindt u verschillende leuke uitjes voor familie of vrienden. Beleef een leuk dagje uit en ontdek de natuur op de Veluwe, werk samen met verschillende spellen en maak vooral heel veel lol met elkaar.

E-scooter Puzzeltocht met GPS – Uniek Groepsuitje op de Veluwe
Wilt u met familie en vrienden een geweldig dagje uit op de Veluwe beleven? Stap dan op de e-scooter met GPS en ga al puzzelend dit prachtige natuurgebied verkennen.Maar let op! Doe je best want de champagne staat klaar voor de winnaar! Een actief en vooral gezellig groepsuitje.

Gezellig familieuitje op de Veluwe – Boerenbuitenspelen
Boerenbuitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Met een gekleurde boerenzakdoek om geknoopt betreedt u in groepjes het grote weiland waar de tractor u al toelacht en de scharnieren klompen al klaarliggen voor het eerste boeren buitenspel. Elk spel heeft een originele en soms ook fanatieke knipoog naar het boeren buitenleven.

Culinair teambuildingsarrangement – Fort Boyard met BBQ
Kan je je het nog herinneren? De super spannende Tv-serie Fort Boyard uit de jaren ’90? Wij hebben het Fort Boyard (spel) gewoon van de Franse westkust verplaatst naar de Veluwe, zodat je het nu zelf kan ervaren! Een spannende actieve en vooral afwisselende invulling voor grote en klein groepen.

Voor meer leuke uitjes op de Veluwe kunt u kijken op Veluwetours.nl.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl/ Veluwetours.nl