Menu
Oud & Nieuw / Veluwe

Oud en Nieuw op de Veluwe – TOP 3

oud en nieuw op de veluwe

Feestelijk het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze TOP 3 aanbiedingen voor een Oud en Nieuw op de Veluwe . Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op de prachtige en sfeervolle locatie op de Veluwe!

TOP 3 Oud en Nieuw op de Veluwe

Vier Oud & Nieuw op de Veluwe – 3 daags Oudjaarsarrangement met feestelijke toost en bubbels
Vier de jaarwisseling op de Veluwe. Ga spetterend het nieuwe jaar in met een feestelijk Oud en Nieuw Arrangement. Sluit 2021 af met onder andere een heerlijk 4-gangen oudjaarsdiner en een uitgebreid nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels.

3-Daags Oud en Nieuw op een landgoed in Ellecom
Geheel in stijl genieten met familie en vrienden op een prachtig landgoed op de Veluwe en begin het nieuwe jaar goed. Reserveer dan voor deze 3-daagse Oud en Nieuw aanbieding met een heerlijk 4-gangen oudjaarsdiner met live muziek. Luid 2022 ook op een bijzondere manier in!

3-daags Oud en Nieuw arrangement op de Veluwe met diner en feestelijke toost op Oudjaarsavond
Met Oud en Nieuw genieten op de Veluwe? Dan is dit een prachtig hotel, gelegen midden op de Veluwe met een eigen wellness, fitness en natuurlijk een mooie omgeving om er lekker even op uit te gaan. Wandelen op de Veluwe of een heerlijk dagje naar de stad Arnhem.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Oudjaarsuitje.nl