Menu
Oud & Nieuw / Veluwe

Oud en Nieuw in een Hoeve op de Veluwe

oud en nieuw in een hoeve op de veluwe

Feestelijk het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze mooie aanbieding voor een Oud en Nieuw in een Hoeve op de Veluwe. Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op de prachtige en sfeervolle locatie op de Veluwe!

Oud en Nieuw in een Hoeve op de Veluwe

Oud en Nieuw vieren in een Hoeve op de Veluwe met een feestelijk diner, oliebollen en champagne en op nieuwjaarsdag een uitslapers ontbijtbuffet! Boek dan snel deze top aanbieding en geniet in deze sfeervolle hoeve in Nunspeet.

Het hotel

Een veelzijdig hotel op de Veluwe in Nunspeet waar u terecht kunt voor een onvergetelijke jaarwisseling met uw gezin of vrienden. Door de verschillende kamers geniet u altijd van het verblijf wat het beste bij u past.

Het hotel beschikt over een sfeervol terras, brasserie en wijnbar. Voor de ontspanning kunt u gebruik maken van het zwembad. Het verwarmde zwembad is elke dag geopend. Hotelgasten kunnen vrij gebruik maken van het zwembad. Er zijn handdoeken bij het zwembad aanwezig. U kunt uw zwembad bezoek uitbreiden met gebruik van de sauna. Bij het hotel kunt u gratis parkeren op het eigen parkeerterrein en op 4 minuten lopen ligt het station. Kortom, alle ingrediënten voor een TOP Oud en Nieuw in een Hoeve op de Veluwe!

Beleef een mooie jaarwisseling en vier Oud en Nieuw in een Hoeve op de Veluwe!