Menu
Fietsen / Fietsweekend / Veluwe / Wandelen

Redactie TIP: Fietsen, wandelen en genieten op een Kasteel op de Veluwe

Fietsen en wandelen op Kasteel op de Veluwe

U bent er even lekker tussen uit. Het kasteel, een locatie waar de sfeer van eeuwen geleden bewaard is gebleven. Omspoeld door de Hierdense beek en omringd door eeuwenoude bomen is het gelegen op een schitterend landgoed, te midden van bossen en weilanden, aan de rand van de Veluwe en de Randmeren. Kortom, de Veluwe vormt de ideale bestemming om te fietsen en te wandelen.  

Ontspanning en kostelijk verwend worden

We ontvangen u met koffie of thee en een huisgemaakte kasteelmuffin. Na het inchecken ontvangt u enkele fietsroutes of wandelroutes van onze mooie omgeving. Met deze fietsroutes en wandelroutes in uw hand staat u niks in de weg voor het fietsen of wandelen op de Veluwe.’ s Avonds verwachten wij u in ons restaurant voor een uitstekend 3-gangen keuze diner. Na de overnachting is er een uitgebreid ontbijtbuffet. En bij uitcheck de volgende dag krijgt u een lunchpakket mee. Wilt u meer weten over de Veluwe? Lees hier meer over de Veluwe.

Kamers – Overnachting bij een kasteel

Het kasteel is gelegen op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. Zodra je de oprijlaan op rijd en de imponerende tuin binnenloopt, waant u zich in een andere wereld. Bij ons kunt u ontsnappen aan de alledaagse hectiek. De prachtige ligging, heerlijke gerechten, uitstekende comfort en gastvriendelijkheid zullen zorgen voor een onvergetelijk verblijf. De Hotelkamers bevinden zich in de aanbouw van het kasteel. Deze kamers kijken uit op de kasteelgracht of het landgoed.

Fietsen, wandelen, genieten en overnachten op een kasteel op de Veluwe. Wie zegt daar nou nee tegen.